NU 50% Subsidie op uw nieuwe website en of marketingplan!


Wilt u een nieuwe website laten maken of uw huidige website vernieuwen? Dan is dit het juiste moment! Met de EBG Adviesregeling kunt u 50% subsidie krijgen op een nieuwe website of (online)marketingplan. Hierdoor kunt u een goede online strategie opzetten terwijl u maar de helft betaalt.

Waar kan ik EBG subsidie voor gebruiken?

Het mooie aan deze regeling is dat het zeer breed in te zetten is, veel van onze klanten hebben hier een groot voordeel van en gebruiken de subsidie voor bijvoorbeeld:

  • Het opstellen van een online marketingplan
  • Het laten bouwen van een nieuwe website op basis van de nieuwste functionaliteiten
  • SEO Zoekmachine optimalisatie, eindelijk die betere positie dan de concurrent vergaren
  • Het bouwen van een webshop
  • Social Media Marketing: Facebook campagnes, Twitter, Instagram enz.
Smart-Site adviseert en denkt graag met u mee over de online zichtbaarheid ( realisatie nieuwe website) en vindbaarheid voor uw bedrijf. Dit resulteert in een goede online strategie waardoor u als bedrijf weer goed op de kaart staat voor de helft van het geld.

Hoe maak ik gebruik van deze regeling ?

Smart-Site kan jou helpen bij de volledige aanvraagprocedure en weet precies welke stukken je hiervoor dient aan te leveren, wij dienen deze digitaal voor je in en staan je de gehele procedure bij, van het moment van aanvraag, tot en met het ontvangen van de subsidie en de afhandeling hiervan.
Wij hebben dit al voor vele klanten gedaan en weten precies hoe dit traject verloopt.

Wanneer kom ik in aanmerking voor deze subsidie ?

Wanneer je bedrijf gevestigd is in één van de Noord-Groningse gemeenten Appingedam, Delfzijl, Het Hogeland, Loppersum, Midden-Groningen, de dorpen uit de voormalige gemeente Ten Boer en de dorpen Ezinge, Feerwerd, Aduarderzijl (voormalig gemeente Winsum), kun je gebruik maken van de EBG Adviesregeling.

Ik wil vandaag nog gebruik maken van deze regeling!

Graag helpen wij je bij het verbeteren van je online zichtbaarheid en vindbaarheid met behulp van de EBG adviesregeling.
Wil je meer weten over onze producten en diensten, neem dan vandaag nog contact op met een van onze accountmanagers via 050 – 711 52 86 of mail naar info@smart-site.nl.
Geef aan dat je onderneming gevestigd is binnen het aardbevingsgebied, waarna wij je kunnen adviseren over het gebruik van de EBG adviesregeling.